aixam city brommobiel

Elektrische minicar van Aixam

Exelentia distribueert Aixam, marktleider in elektrische stadsauto’s in Frankrijk en in Europa. Praktisch en snel, de e-auto Aixam beweegt zich behendig in het verkeer. Het elektrische assortiment van Aixam presenteert twee ontwerpen en vier modellen. Design compact verkrijgbaar in City Pack en City Premium, en Design Coupé, verkrijgbaar in Coupé Premium en Coupé GTI. Met Aixam kunt u uw bestemming rechtstreeks bereiken en gebieden met beperkte toegang vermijden, omdat e-auto’s voertuigen zijn zonder CO2-uitstoot en 0% vervuilingsgeluid . Microcar alleen in de naam, deze elektrische machines zijn ruim voor alles wat je nodig hebt.
Aixam combineert het plezier van autorijden vanaf 14 jaar met hoge prestaties en meer aandacht voor de veiligheid van passagiers. Een systeem van crashtests heeft tot doel de veiligheidsrit van een auto te beoordelen voordat deze op de weg wordt gebruikt.

Aixam is al meer dan dertig jaar een speler in de minicar-industrie en zet zich in voor fundamentele waarden zoals ecologie, comfort en veiligheid. Aixam is eigendom van Polaris Industries Inc. USA.