Brommobiel kopen Den Haag

Bromauto kopen in Den Haag, de keuze is zo groot!

Wil je vooruit in Den Haag maar lukt het niet goed met een auto of het openbaar vervoer? Je wilt droog zitten maar niet in een groot voertuig rijden. Ook heb je geen trek in wegenbelasting, kenteken registreren of een autorijbewijs halen (of verlengen). In dat geval is er een oplossing; een brommobiel kopen in Den Haag. Zo ben je al het verkeer voortaan te snel af, terwijl jij veilig en droog op jouw bestemming aankomt. Ontdek de 45 km auto van de 21ste eeuw!

 

brommobiel kopen den haag

 

Microcar met maximale prestaties

Vroeger was een bromauto niet veel meer dan een bromfiets motor met een koekblik als verpakking. Veel mensen hebben er baat bij gehad, maar mooi is anders. De huidige generatie brommobielen is van een geheel andere orde, met dezelfde luxe en comfort die je van een auto gewend bent. Toch is de bediening net zo eenvoudig als een bromfiets. Het beste van beide werelden dus. De basis modellen starten bij ongeveer 5000 euro, ook dan heb je veel luxe bij merken als IVA en MOVE. Als je veel kilometers maakt dan zijn er nog allerlei upgrades om er echt jouw droom mobiel van te maken.

 

45 km auto den haag

 

Welke aandrijving past bij jou?

Een microcar is leverbaar met benzinemotor of met elektrische aandrijving. Als je een 45 km auto wilt rijden die veel overeenkomsten vertoont met een normale auto, dan ligt een brommobiel kopen met verbrandingsmotor voor de hand. Kies je voor een model met vier wielen, dan zie je nauwelijks verschil met een bromauto of een normale auto. Je hoeft alleen geen wegenbelasting te betalen en in plaats van een autorijbewijs kun je volstaan met een bromfietsrijbewijs. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de moderne brommobielen op drie wielen en een krachtige elektromotor. Die kun je gewoon thuis opladen, hier is geen speciale laadpaal voor nodig. Ook deze modellen zijn geschikt voor twee inzittenden, naast de bestuurder is er dus ook plaats voor een passagier. Elektrische brommobielen zijn momenteel de populairste modellen omdat ze stil zijn, zuinig, gebruiksvriendelijk en heel betrouwbaar.

 

bromauto den haag kopen

 

Brommobiel kopen Den Haag

Je hebt ondertussen serieuze interesse in een 45 km auto. Maar je twijfelt over de prijs. Het is toch een flinke investering. Je kunt direct betalen, het is ook mogelijk om de kosten te spreiden over een langere periode. Net zoals je betaalt voor internet, televisie en andere abonnementen die je vast al hebt, kun je ook een brommobiel leasen. Het grote verschil met een abonnement is dat de bromauto echt jouw eigendom wordt, je betaalt dan in maandelijkse termijnen tot maar liefst zes jaar. Uiteraard zul je wel rente moeten betalen, ook zal er een toetsing plaatsvinden bij het BKR.

 

mircocar den haag kopen

 

Er is nog een optie die tussen direct kopen en leasen in ligt, en dat is in 3 termijnen betalen. IN3 is een heel aantrekkelijke manier van betalen, omdat er ditmaal geen rente bijkomt én er is geen BKR toetsing nodig omdat het juridisch gezien geen lening is. Je betaalt in dit geval bij aankoop het eerste deel, een maand later het tweede deel en in de derde maand betaal je het resterende deel. Zo voel je het toch minder in je portemonnee en houd je geld over voor andere zaken. Als je hier nog vragen over hebt kun je op internet alle informatie vinden, of neem contact op met de leverancier.

Heb jij al een voorkeur?

Weet jij al welke microcar je wilt kopen of leasen in Den Haag? Er zijn zoveel opties, vergelijk online op je gemak welke 45 km auto bij je past. Ga je voor goedkoop of kies je voor de meeste luxe? Wordt het drie of vier wielen? En ga je direct kopen of is leasen voor jou de beste oplossing? Bekijk direct de mogelijkheden en alvast veel rijplezier toegewenst!