for motion fourty-5 45km-h scootmobiel

For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel

Ontdek de kracht en veiligheid van de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel. Met indrukwekkende kenmerken en specificaties is dit de ideale mobiliteitsoplossing voor mensen met een beperking. Waarom compromissen sluiten als je kunt genieten van snelheid, comfort en betrouwbaarheid? Bestel nu jouw Fourty-5 45km/h scootmobiel en krijg vandaag nog meer vrijheid in beweging!

Kenmerken van de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel

 • De For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel is uitgerust met 4 wielen, wat zorgt voor een stabiele en veilige rijervaring.
 • Met een maximale snelheid van 45 km/h biedt deze scootmobiel hoge prestaties en mobiliteit.
 • De aanpasbaarheid van de For Motion Fourty-5 stelt gebruikers in staat om het voertuig naar hun individuele behoeften af te stellen.

Krachtige prestaties

Met de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel ben je verzekerd van krachtige prestaties. Deze scootmobiel is uitgerust met een krachtige elektromotor, waardoor je moeiteloos kunt rijden met een maximale snelheid van 45 km/h. Daarnaast heeft deze scootmobiel een lange actieradius, zodat je zonder zorgen langere afstanden kunt afleggen.

 • Krachtige elektromotor
 • Maximale snelheid van 45 km/h
 • Lange actieradius

Veiligheid voorop

Stevig en stabiel ontwerp: De For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel is voorzien van een stevig en stabiel ontwerp, waardoor u veilig kunt rijden zonder zorgen over uw balans of stabiliteit.

Veiligheid voorop: De For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel heeft een stevig en stabiel ontwerp, betrouwbare remmen en een helder LED-verlichtingssysteem voor optimale veiligheid tijdens het rijden.

Betrouwbare remmen:

Met betrouwbare remmen kunt u vertrouwen op de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel om snel en veilig tot stilstand te komen wanneer dat nodig is.

Helder LED-verlichtingssysteem:

Het heldere LED-verlichtingssysteem zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. Zo blijft uw veiligheid altijd gewaarborgd tijdens het rijden op de Fourty-5 45km/h scootmobiel.

Comfortabel rijden

De For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel biedt comfortabel rijden met verschillende aanpasbaarheidsfuncties. De verstelbare stoel en stuurkolom zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl de vering een soepele rit garandeert. Daarnaast zijn de ergonomisch ontworpen handvatten gemakkelijk vast te houden voor maximaal comfort tijdens het rijden op vier wielen.

Handige functies

Grote opbergruimte onder de zitting: Bewaar al uw benodigdheden veilig en handig in de ruime opbergruimte onder de zitting van deze 45 km/h scootmobiel met 4 wielen.

Makkelijk afneembare accu om thuis op te laden: Laad eenvoudig en gemakkelijk uw scootmobiel op met een afneembare accu die u mee naar huis kunt nemen.

Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met verschillende instellingen: Pas uw rijervaring aan met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel dat verschillende instellingen biedt voor optimale aanpasbaarheid.

Waarom kiezen voor de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel?

Verbeter uw mobiliteit met de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel. Geniet van een krachtige en veilige mobiliteitsoplossing die speciaal is ontworpen voor mensen met een beperking.

Met zijn stijlvolle en robuuste ontwerp trekt de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel zeker de aandacht. Ga op pad in stijl en geniet van het comfort dat deze scooter biedt.

Verbeterde mobiliteit

Krachtige motor voor snelheid tot 45 km/h. Met de For Motion Fourty-5 scootmobiel geniet u van een krachtige motor die u moeiteloos naar snelheden tot 45 km/h brengt. Geen enkele afstand is te groot of te ver wanneer u kiest voor onze mobiliteitsoplossing.

Lange batterijduur voor langere afstanden. Dankzij de lange batterijduur van de Fourty-5 kunt u probleemloos langere afstanden afleggen. Of het nu gaat om een dagje winkelen of een uitstapje in de natuur, deze scootmobiel biedt alle vrijheid en flexibiliteit die u nodig heeft.

Soepele en stabiele rit voor optimaal comfort. Ervaar ultiem comfort tijdens uw ritten met de For Motion Fourty-5 scootmobiel. Het soepele en stabiele rijgedrag zorgt ervoor dat oneffenheden in het wegdek moeiteloos worden opgevangen, waardoor uw rit altijd aangenaam blijft, zelfs op ruwere terreinen

Stijlvol en robuust ontwerp

Modern design met strakke lijnen, duurzaam materiaal voor langdurig gebruik en een ergonomische zitting en stuur voor extra comfort. Het stijlvolle en robuuste ontwerp van de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige mobiliteitsoplossing.

Geschikt voor verschillende terreinen

Goede grip op alle soorten ondergrond, zoals gras, grind en verhard wegdek. Dankzij de stevige banden en het vering systeem biedt de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel ‘off-road’ mogelijkheden. Daarnaast is deze scootmobiel ook zeer manoeuvreerbaar in smalle ruimtes dankzij zijn compacte formaat.

Specificaties van de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel:

 • Met een maximale snelheid van 45 km/h ben je snel en efficiënt onderweg.
 • Deze scootmobiel heeft een bereik van 100 kilometer op een volle accu, waardoor je lange afstanden kunt afleggen zonder zorgen.
 • De gewichtscapaciteit van 280 kilogram maakt deze scootmobiel geschikt voor mensen met verschillende lichaamsformaten en biedt comfortabel rijplezier.
 • Daarnaast wordt de For Motion Fourty-5 geleverd met handige accessoires om jouw mobiliteitservaring nog beter te maken.

Maximale snelheid van 45 km/h

Krachtige elektromotor voor hoge snelheden: Met de Fourty-5 45km/h scootmobiel kunt u genieten van snelle en vlotte verplaatsing binnen korte afstanden. De krachtige elektromotor zorgt ervoor dat u moeiteloos een maximale snelheid van 45 km/h kunt bereiken op de weg, wat perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een mobiliteitsoplossing met hoge snelheden.

Wettelijk toegestane topsnelheid op de weg: Onze Fourty-5 45km/h scootmobiel voldoet aan alle wettelijke eisen en heeft een topsnelheid van exact 45 km/h, waardoor u veilig en legaal kunt rijden op de openbare weg. Dit geeft u niet alleen gemoedsrust, maar ook het gemak om overal te komen waar u wilt zonder beperkingen in uw mobiliteit.

Bereik van 100 kilometer op een volle accu

 • Geschikt voor langeafstandsritten zonder tussentijds opladen
 • Betrouwbare batterijtechnologie voor langdurig gebruik
 • Geniet van uitgebreide mobiliteit zonder zorgen over lege batterijen

Gewichtscapaciteit van 280 kilogram

Stevige constructie om mensen met verschillende gewichten te dragen: De Fourty-5 45km/h scootmobiel is ontworpen met een stevige constructie die geschikt is voor gebruikers met uiteenlopende lichaamsgewichten. Of u nu een kleinere of grotere lichaamsomvang heeft, deze scootmobiel biedt de nodige stabiliteit en betrouwbaarheid.

Veilig en comfortabel rijden, ongeacht het gewicht: Bij For Motion begrijpen we dat veiligheid en comfort essentieel zijn bij het kiezen van een mobiliteitsoplossing. Daarom is de Fourty-5 45km/h scootmobiel zorgvuldig ontworpen om veilig en comfortabel rijden te garanderen, ongeacht uw gewicht. U kunt genieten van soepel manoeuvreren zonder compromissen op gebied van veiligheid en gemak.

Inclusief handige accessoires

De For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel wordt geleverd met handige accessoires zoals een afneembare mand en een USB-oplaadpoort. Hiermee kunt u gemakkelijk uw persoonlijke bezittingen meenemen en onderweg elektronische apparaten opladen.

Daarnaast is de scootmobiel uitgerust met een ingebouwde LED-verlichting om uw zichtbaarheid te vergroten en uw veiligheid te waarborgen, zelfs in het donker. Met deze handige accessoires bent u klaar voor elke rit!

Bestel de For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel nu

Deze krachtige mobiliteitsoplossing is ideaal voor mensen met een beperking die op zoek zijn naar veiligheid en snelheid. Wees er echter snel bij, want de voorraad is beperkt! Vertrouw op onze uitstekende klantenservice om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen tijdens het aankoopproces.

Beperkte voorraad, wees er snel bij

Populair product

 • De For Motion Fourty-5 45km/h scootmobiel is een populair product vanwege zijn krachtige en veilige mobiliteitsoplossing.

Hoge vraag, beperkt aanbod

 • Door de hoge vraag is er slechts een beperkte voorraad beschikbaar. Wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen en bestel nu.

Uitstekende klantenservice

Snel antwoord op al uw vragen. Onze deskundige medewerkers hebben ruime ervaring in mobiliteitsoplossingen en staan klaar om u te helpen. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.

 • Snelle en behulpzame klantenservice
 • Deskundige medewerkers met ervaring in mobiliteitsoplossingen
 • Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit