Alternatief voor de snorfiets: Nipponia Pride, geen helm of rijbewijs vereist!

De tijden van zonder helm rijden op je snorfiets, snorscooter of snorbrommer zijn voorbij. Iedereen met een snorscooter moet nu een helm dragen, zelfs op het fietspad. Maar er is een geweldig alternatief waarmee je nog steeds 25 km/u kunt rijden zonder helm en rijbewijs! Lees hieronder verder over dit fantastische alternatief.

alternatief voor snorscooter de nipponia pride

Vanaf 1 januari is de helm voor iedereen verplicht, behalve voor…

Vanaf 1 januari 2023 moet iedereen met een bromfiets, bromscooter, snorfiets, snorscooter of snorbrommer een helm dragen, ongeacht of je op de weg of het fietspad rijdt. Voor de 45 km/u brommers was deze regel al lang van kracht, maar voor snorscooters en snorfietsen is deze regel nieuw.

►Voor gemotoriseerde tweewielers geldt dat je:

 • een rijbewijs nodig hebt
 • een helm moet dragen

Maar er is een uitzondering! Een driewieler die voldoet aan de scootmobiel regelgeving, vereist geen helm en ook geen rijbewijs! De Nipponia Pride driewielscooter hieronder is een geweldig alternatief voor de snorfiets/snorscooter en haalt nog steeds 25 km/u.

Meer over de Nipponia Pride snorscooter zonder helmplicht

De Nipponia Pride driewielscooter biedt een oplossing voor de helmplicht voor mensen die een alternatief zoeken voor de snorscooter. Met dit voertuig kun je nog steeds op het fietspad rijden zonder helm te dragen. Je kunt net zo goed met het verkeer meekomen als met je snorscooter, want dit model haalt ook gewoon 25 kilometer per uur. Bovendien heb je voor deze driewielscooter geen rijbewijs nodig, wat het een ideale optie maakt voor jongeren en mensen zonder rijbewijs.

Bespaar flink op scooterkosten

Met de Nipponia Pride elektrische driewielscooter bespaar je flink op brandstofkosten en het milieu. Doordat deze scooter elektrisch is, zijn er geen uitlaatgassen en draag je bij aan een schonere lucht. Daarnaast zijn de kosten per kilometer lager dan bij een benzinescooter, omdat elektriciteit goedkoper is dan benzine. Ook profiteer je van lagere onderhoudskosten, omdat een elektrische motor minder onderhoud nodig heeft dan een benzinemotor.

Elektrische scooter met onderhoudsvrije motor⚡

De Nipponia Pride is uitgerust met een onderhoudsvrije elektrische motor. Dit betekent dat er geen olieverversing nodig is, geen bougies vervangen hoeven te worden en geen v-snaar of andere riemen te vervangen zijn. Elektrische scooters hebben over het algemeen minder onderhoud nodig, waardoor ze op lange termijn voordeliger zijn dan benzinescooters.

Nipponia Pride alarm en keyless rijden

Standaard uitgerust met 🔔alarm en 🔑keyless driving

De Nipponia Pride is standaard uitgerust met een alarmsysteem en keyless driving. Het alarmsysteem zorgt ervoor dat je scooter goed beveiligd is tegen diefstal. Keyless driving betekent dat je geen sleutel nodig hebt om de scooter te starten; je kunt dit eenvoudig doen met een druk op de knop of via een smartphone-app. Dit zorgt voor extra gemak en veiligheid.

Verlicht digitaal display

De Nipponia Pride heeft een verlicht digitaal display, waarop je alle belangrijke informatie kunt zien, zoals de snelheid, accustatus en afgelegde afstand. Het display is helder en goed afleesbaar, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je scooter.

Opbergruimte onder het zadel bij de Nipponia Pride snorscooter

Onder het zadel van de Nipponia Pride bevindt zich een ruime opbergruimte, waarin je bijvoorbeeld je boodschappen, tas of andere spullen kunt opbergen. Dit maakt de scooter niet alleen handig voor woon-werkverkeer, maar ook voor het doen van boodschappen of het meenemen van spullen.

Optionele koffer achterop

Naast de opbergruimte onder het zadel, kun je ook kiezen voor een optionele koffer achterop. Hierdoor vergroot je de bagageruimte nog verder, waardoor je nog meer spullen kunt meenemen op je scooter.

pride de oplossing voor de helmplicht

Scooter zonder helm met sportieve rode velgen en schijfrem

De Nipponia Pride heeft een sportief en modern design, met opvallende rode velgen en een schijfrem aan de voorzijde. De scooter is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een uitvoering kunt vinden die bij jouw persoonlijke stijl past. Omdat de Nipponia Pride een snorscooter is, hoef je geen helm te dragen tijdens het rijden. Dit maakt de scooter nog aantrekkelijker voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele manier om zich te verplaatsen.

Conclusie

De Nipponia Pride elektrische driewielscooter is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke, kostenbesparende en stijlvolle manier van vervoer. Met zijn onderhoudsvrije motor, standaard alarmsysteem en keyless driving, verlicht digitaal display en ruime opbergruimte is deze scooter perfect voor zowel woon-werkverkeer als vrijetijdsgebruik. Bovendien is het feit dat je geen rijbewijs nodig hebt en geen helm hoeft te dragen tijdens het rijden, een groot pluspunt voor veel mensen. Stap vandaag nog op de Nipponia Pride en ervaar het gemak en plezier van elektrisch rijden!

Specificaties Nipponia Pride

 • Motor: Onderhoudsvrije elektrische motor
 • Actieradius: 60-80 km
 • Topsnelheid: 25 km/u
 • Accu: Lithium-ion
 • Oplaadtijd: 4-6 uur
 • Remmen: Schijfrem voor, trommelrem achter
 • Wielen: 12 inch met rode velgen
 • Display: Verlicht digitaal display
 • Extra’s: Alarmsysteem, keyless driving, opbergruimte onder het zadel, optionele koffer achterop
 • Gewicht: 85 kg

Prijs en beschikbaarheid

De Nipponia Pride elektrische driewielscooter is verkrijgbaar bij geselecteerde scootmobiel dealers en online shops. De prijs varieert afhankelijk van de gekozen opties en accessoires, maar ligt gemiddeld rond de €2.800. Houd er rekening mee dat prijzen kunnen variëren tussen verschillende aanbieders. Vergeet niet om te informeren naar eventuele garantie- en servicevoorwaarden voordat je tot aankoop overgaat.

alternatief voor snorfiets de nipponia pride