Brommobiel kopen in Rotterdam

Microcar kopen in Rotterdam? Dit moet je weten!

Het lijkt op een auto maar je mag er met een bromfietsrijbewijs in rijden. Binnen voelt het alsof je in een normale auto zit, toch hoef je buiten de bebouwde kom niet op die drukke provinciale wegen te rijden. Een microcar of brommobiel kopen is interessanter dan ooit, vanwege de vele opties en de scherpe prijzen.

 

brommobiel kopen den haag

 

Ben jij toe aan een 45 km auto?

Een auto die geen auto is, dat is de microcar. Het is een modern vervoermiddel voor deze tijd, dat ver weg staat van die lelijke pruttel bakjes van vroeger waar medeweggebruikers totaal niet op zaten te wachten. De nieuwe generatie brommobielen zien er trendy uit, rijden soepel en stabiel op drie of vier wielen. Met een 45 km auto ben je vaak net zo snel op je bestemming als met een normale auto. Een bijkomend voordeel is dat je met een AM bromfietsrijbewijs in deze bromauto’s mag rijden. Verder hoef je alleen nog een WA verzekering af te sluiten.

 

45 km auto rotterdam

 

Alle voordelen van een echte auto zonder de nadelen

Als je instapt zie je nauwelijks het verschil met standaard auto’s, alle functies en handige opties die je gewend bent van vroeger zie je ook hier weer terug. Maar ditmaal in een kleiner jasje, met minder verplichtingen. Dus bijvoorbeeld geen kenteken, geen wegenbelasting en je mag buiten de bebouwde kom op het fietspad rijden. Let met een 45 km auto wel op je medeweggebruikers, want je zult vlot en soepeltjes door de straten van Rotterdam rijden in een microcar.

 

3 of 4 wielen

Er zijn brommobielen met drie of vier wielen, de voorkeur ligt bij de bestuurder. Vier wielen kan een iets betere wegligging betekenen, terwijl je op drie wielen iets meer wendbaar bent. Waar je ook voor kiest, het zijn altijd overdekte microcars waar je lekker droog in kunt rijden. Met een dashboard dat lijkt op die van een auto maar dan wat eenvoudiger. Je hoeft dus echt geen coureur te zijn om met deze bromauto’s te rijden.

 

mircocar rotterdam kopen

 

Benzine of elektrisch

Je kunt kiezen tussen een model op benzine of met elektrische aandrijving. Met benzine kun je normaal gesproken wat verder rijden op een volle tank. Het voelt wat meer als een auto rijden. Toch kiezen de meeste mensen in Rotterdam tegenwoordig voor een brommobiel kopen met accu. Die kun je thuis opladen zonder speciale laadpaal, plug gewoon de stekker in het stopcontact. Je hebt geen schadelijke uitlaatgassen en je rijdt lekker stil over de weg. Als je niet zeker bent welk merk en model bij jou past, dan kun je online alle details opzoeken of neem contact met de leverancier.

 

Flexibel betalen

Net zoals je volop keuze hebt in merken en modellen, kun je ook kiezen tussen een brommobiel kopen of leasen. De prijzen starten ongeveer bij 5000 euro, als je specifieke uitbreidingen wilt laten installeren kan de prijs flink oplopen. 5000 euro is natuurlijk nog een flink bedrag, als je dit niet in je achterzak hebt zitten kun je ook een microcar leasen. Dit betekent dat je betaalt in termijnen op basis van een vast maandbedrag voor een looptijd die je zelf kiest. Er is trouwens nog een optie en dat is een brommobiel in Rotterdam kopen en in 3 termijnen betalen. Je betaalt direct een derde van de prijs en dan twee maanden lang de rest. Zo kun je kosten spreiden, en je hoeft er niet eens extra rente voor te betalen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Stap uit de auto of van de fiets en rijd voortaan met een microcar in Rotterdam; de 45 km auto waar je veilig, droog en vlot mee kunt rijden.