Brommobiel kopen in Utrecht

Brommobielen in Utrecht bepalen het straatbeeld

Het centrum van Nederland is een komen en gaan van zowel stedelingen als gasten van buiten. Het verkeer kan overweldigend zijn. Met een auto kun je niet goed vooruit, met een scooter voelt het toch niet zo veilig tussen al die auto’s in. Ben je overgeleverd aan de bus of trein? Nee hoor, je kunt namelijk ook gewoon een brommobiel kopen in Utrecht, waar je overal mee kunt komen op een veilige én droge manier. Is dit de drie- of vierwieler waar jij naar zoekt? Ontdek het op deze pagina!

 

brommobiel utrecht kopen

 

Past een microcar bij jou?

Er zijn eigenlijk twee vragen om te beantwoorden: Past een microcar 45 km auto bij jou, en pas je zelf in zo’n compacte bromauto? Het antwoord op de eerste vraag gaan we samen bekijken, in het tweede geval kunnen we met zekerheid “ja” beantwoorden. Tenzij je een professioneel basketballer van beroep bent, pas je waarschijnlijk ruim in deze kleine krachtpatsers. Sterker nog; je kunt ook nog een passagier meenemen. Als het regent zul je vast en zeker iemand treffen die wel een lift kan gebruiken. Of sla voor een week boodschappen in, je hebt meer ruimte in een microcar dan je zult vermoeden.

 

bromauto utercht kopen

 

Alle luxe van een auto in een brommobiel

Het spreekt eigenlijk voor zich dat een bromauto van 20.000 euro net zo luxe is als een normale auto, daar is de prijs ook naar. Maar dat je voor pakweg 5000 euro al een heel mooie instapper kunt kopen met een prachtig interieur zul je wellicht niet verwachten. Toch is het mogelijk dankzij merken als MOVE en IVA. Zij bouwen compacte pareltjes die naast betrouwbaar weggedrag ook van binnen picobello zijn afgewerkt. Dat het design ook nog eens heel modern en flitsend is zal dan een leuke bonus zijn. Je mag gezien worden met deze generatie brommobielen.

 

mircocar utrecht

 

Thuis stroom tanken in Utrecht

Je kunt een microcar kopen die voorzien is van een benzinemotor. Het betreft een 45 km auto, het motorblok komt overeen met een bromscooter. Dit betekent dat een bromfietsrijbewijs volstaat. Een verzekering is wel verplicht, een standaard WA verzekering is al voldoende. Om te tanken zul je wel regelmatig naar het tankstation moeten rijden. Als je dat liever niet doet, dan kun je thuis een brommobiel opladen met een accu. Deze types doen eigenlijk niet onder voor de modellen op benzine, het zijn meestal de modellen met drie wielen. Ze lijken wat meer op gesloten scooters en minder op kleine auto’s. Je kunt deze compacte voertuigen gewoon thuis inpluggen op een stopcontact, er is geen speciale laadpaal voor nodig. Dit zijn de meest verkochte modellen op het moment. Bekijk de mogelijkheden in de webshop of neem contact op voor meer informatie.

 

45km auto utrecht

 

Nu betalen of later?

Als je toch iets meer opties wilt dan aanwezig zijn in het basismodel, maar dit toch iets teveel vraagt van je bankrekening, dan kun je ook kiezen voor een brommobiel leasen. Je kiest zelf je periode, dit kan één of meerdere jaren zijn. In plaats van duizenden euro’s betaal je honderden of zelfs maar tientallen euro’s per maand af. Na het einde van de looptijd is de microcar gewoon helemaal van jou. Je hebt ook geen enkele beperking bij het samenstellen van jouw droomauto. Kun je wel betalen maar twijfel je over twee modellen met een klein prijsverschil? Het is doorgaans beter om toch voor de meer luxe optie te gaan omdat je er anders misschien spijt van zult krijgen. Dan is het goed om te weten dat je een brommobiel in Utrecht kunt kopen, en deze in 3 termijnen betalen. Zo kun je de kosten een beetje spreiden en kun je echt bestellen wat past bij jouw voorkeuren. Je betaalt in dit geval geen rente, dus je hebt er alleen voordeel van!