brommobiel in Nijmegen kopen

Zo kun je een bromauto in Nijmegen kopen

Geen auto, geen brommer, maar ergens er tussenin. Dat is heel simpel gesteld een bromauto of brommobiel. Is het vlees noch vis of juist de gulden middenweg? Dat hangt af van jouw wensen, van het merk, model en nog een aantal andere zaken. Of een 45 km auto kopen in Nijmegen voor jou de beste keuze is bekijken we op deze pagina. En ook hoe je voor een microcar kunt betalen zonder jouw spaarrekening leeg te plunderen.

brommobiel kopen nijmegen

Nieuwe generatie brommobielen

Een kleine auto met hoekige vormen die langzaam over de weg pruttelt op weg naar de bestemming. De brommer motor kan het maar nét aan, laat staan dat er twee personen plaatsnemen in het autootje. Dat is tegenwoordig wel anders. Je ziet op het eerste gezicht niet eens dat het een bromauto is, kijk bijvoorbeeld naar de Axiom modellen. Je ziet aan de prijs trouwens ook niet meer het verschil, om kosten te besparen hoef je echt niet uit de auto te stappen en in een microcar. Toch kun je wel degelijk een brommobiel kopen in Nijmegen zonder een tweede hypotheek op je huis te nemen, of je spaarvarken te breken. Waar moet je zoeken?

 

Online een brommobiel kopen in Nijmegen

Op het internet kun je alles vinden, en vaak goedkoper als in de winkel. Ook vind je merken die je elders niet snel tegenkomt. Denk aan merken als IVA en MOVE, relatief nieuwe merken in Nederland die toch een hele staat van dienst hebben opgebouwd. Je kunt al een 45 km auto kopen voor pakweg 5000 euro. Dat is niet goedkoop, toch vragen de bekende merken al snel het dubbele tot wel vier maal zoveel. Krijg je dan nog kwaliteit? Zeker wel, het is wel goed om de verschillen op een rijtje te zetten. Zo worden de goedkope brommobielen vaak op basis van een scooter gemaakt, om precies te zijn een scootmobiel. Die technologie is verder uitgewerkt om zo een brommobiel met 3 wielen te ontwerpen. Van binnen is het net een auto, aan de buitenzijde zie je de herkomst. Daarnaast wordt er vaak gebruikt gemaakt van een elektromotor. Die heeft minder onderdelen, minder kans op slijtage en je kunt deze brommobielen opladen via het lichtnet in plaats van benzine tanken. Eigenlijk allemaal voordelen dus, waar moet je verder op letten?

 

Mag iedereen in een microcar rijden?

Je mag in een microcar of bromauto rijden als je 16 jaar of ouder bent, en minimaal een bromfietsrijbewijs hebt. Een autorijbewijs mag uiteraard ook. Je moet het kenteken registeren, een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten en je bent zo goed als klaar. Je kiest zelf voor een model op benzine of elektriciteit, zoals gezegd bieden elektrische modellen voor de meeste mensen de meeste pluspunten. Als je twijfelt neem dan gewoon even contact op met de adviseurs, die helpen je graag verder. Je rijdt op de rijbaan, binnen de bebouwde kom en daarbuiten mag ook. Op auto- en snelwegen mag je niet rijden, omdat de snelheid van een 45 km auto daarvoor te langzaam is. Maar met een microcar in Nijmegen kun je alle kanten op.

 

Goedkoop brommobielen kopen

Online vind je dus merken met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding, je kunt ook nog kiezen hoe je wilt betalen. Zo is er de optie voor direct via iDeal afrekenen, je kunt ook een bromauto leasen. Dan betaal je in maandelijkse termijnen jouw voertuig af. Als je twijfelt om er nog wat extra opties op te laten zetten om bijvoorbeeld het comfort te verhogen, kijk dan zeker naar de optie voor in 3 termijnen betalen. Dan betaal je geen rente, het bedrag wordt in drie delen gesplitst zodat je enkele maanden extra tijd hebt om te betalen. Je hoeft dan niet eerst te sparen maar je kunt lekker snel in jouw nieuwe brommobiel rijden